Gratis advies? Bel: 035 - 88 77 666
Van Beers VB 40 Classic - 4-wiel Scootmobiel

Scootmobiel Den Haag

Weet u niet direct welke scootmobiel het beste bij u past? Neem dan contact op met onze mobiliteitsadviseurs.

Scootmobielen

4-wiel scootmobiel - VB40 Classic

VB 40 Classic

De VB 40 Classic is een zeer stabiele 4-wiel scootmobiel die geschikt is om mee naar het park te rijden en om boodschappen mee te doen.

Lees meer

4-wiel scootmobiel - VB50 Deluxe

VB 50 Deluxe

De VB 50 Deluxe is een klassieke 4-wiel scootmobiel met twee koplampen zodat u altijd goed zichtbaar bent. De scootmobiel VB50 Deluxe is voorzien van een luxe kapiteinstoel en geavanceerde vering voor en achter. De VB 50 Deluxe heeft een snelheid van top 17 km en 50km bereik.

Lees meer

4-wiel scootmobiel - VB80 Champion

VB 80 Champion

De VB 80 Champion is een 4-wiel scootmobiel met zeer brede luchtbanden. De brede luchtbanden maken de scootmobiel uitermate geschikt voor in het bos en om langere afstanden mee af te leggen. De Champion scootmobiel heeft een bereik van 80 km.

Lees meer

4-wiel scootmobiel - VB45 Comfort

VB 45 Comfort

De VB45 Comfort is een 4-wiel scootmobiel die uitermate prettig rijdt vanwege de grote luchtbanden. Deze middelmaat scootmobiel brengt u naar het bos, maar is ook voor uw dagelijkse boodschappen erg handig.

Lees meer

Opvouwbare scootmobielen

Opvouwbare scootmobiel - Van Beers VB30

VB30 Shopper

De VB30 Shopper is een opvouwbare scootmobiel met luchtbanden. Deze opvouwbare scootmobiel is in 3 stappen te demonteren en binnen 3 stappen weer in elkaar. De VB30 Shopper heeft een actieradius van 30 km en biedt met met 10 km/u heeft de VB30 Shopper 50% meer aan snelheid dan de reguliere opvouwbare scootmobiel.

Lees meer

Opvouwbare scootmobiel - Pride Go Go Traveller

Pride Go Go Traveller

Deze opvouwbare scootmobielen van Scootmobiel Center Den Haag bestaan uit 5 delen. GoGo vouwscootmobiel is leverbaar in metallic rood, metallic blauw en metallic zilver. Scootmobiel Center Den Haag levert dit model in 3- en 4-wiel uitvoering. Deze opvouwbare scootmobiel is door zijn lichte gewicht ideaal om mee te nemen in de auto.

Lees meer

Scootmobiel Center Den Haag - Grootste assortiment

Scootmobiel Center Den Haag biedt het grootste assortiment scootmobielen bij u in de buurt en levert alle merken. Bent u op zoek naar een speciaal merk of model? Vraag het onze adviseurs en krijg direct een gratis en onafhankelijk advies.